top of page

AANMELDEN

Op donderdagavond 9 december 2021 wordt in Theaterhotel de Oranjerie alweer het 40ste Sportgala van 2021 georganiseerd.

 

Net als voorgaande jaren vragen wij jullie de kampioenen binnen je vereniging, over de periode 1 oktober 2019 t/m 14 november 2021, op te geven voor het Sportgala. Je kunt ook leden nomineren die eventueel in aanmerking komen voor de ‘Bijzondere waardering’, de ‘Aanmoedigingsprijs’ en de 'Super Vrijwilliger'. Behalve het uitreiken van de diverse waarderingen zijn er die avond natuurlijk ook weer leuke optredens. 

 

Het aanmelden gaat dit jaar makkelijker, namelijk digitaal. Hieronder staan de aanmeldlinks per categorie.

 

 

 Aanmelding aanmoedigingsprijs 

De aanmoedigingsprijs kan worden uitgereikt aan die jonge sport(st)er c.q. sportploeg die veelbelovend is maar nog niet de "top" heeft bereikt. Klik hier om iemand aan te melden.

 

 Aanmelding bijzondere waardering 

 

De Bijzondere Waardering is een onderscheiding voor individuele personen of teams die in geval van een uitzonderlijke sportprestatie door het college van Burgemeester en Wethouders kan worden toegekend. LET OP: bij het aanvragen van een toekenning van de Bijzondere Waardering dient het aanvraagformulier voor de sporttrofee voor de betreffende sport(st)er of team ingevuld te worden bijgevoegd. Klik hier om iemand aan te melden voor de bijzondere waardering.

 

 

 Aanmelding Sporttrofee Team en Individueel 

 

De Sporttrofee is een hoge onderscheiding die door het college van Burgemeester en Wethouders kan worden uitgereikt aan een sport(st)er/ team uit Roermond die de sporttitel Nederlands Kampioen heeft behaald. De toekenning van de sporttrofee is afhankelijk of deze sport(st)er/ team voldoet aan een aantal nadere criteria. Niet iedere “Nederlandse Kampioen” komt voor de Sporttrofee in aanmerking. Doorloop het hele aanmeldformulier! Klik om iemand aan te melden voor de sporttrofee: aanmelden team of aanmelden individu.

 

 

 Aanmeldingen kampioenen per leeftijdscategorie (individu of team) 

 

Heb je meerdere kampioenen in een leeftijdscategorie, vul dan meerdere keren het formulier in (open de link steeds opnieuw na verzenden).

 

Tot 12 jaar individueel

Tot 12 jaar team

 

12 tot en met 14 jaar individueel

12 tot en met 14 jaar team

 

15 tot en met 17 jaar individueel

15 tot en met 17 jaar team

 

Senioren vanaf 18 jaar individueel

Senioren vanaf 18 jaar team

 

 

 Bestellen toegangskaarten en medailles 

Klik op deze link om het aantal toegangskaarten voor het Sportgala te bestellen (ook voor familieleden en bestuursleden). Hier geef je ook aan hoeveel medailles jouw vereniging heeft verdiend. Heeft je vereniging dit jaar géén kampioenen of genomineerden en wil je er toch bij zijn, vul dan alleen het formulier in en vraag je toegangskaarten aan.

 Super Vrijwilliger  

Door corona zijn de afgelopen 2 seizoenen niet normaal verlopen. Vooral voor de vrijwilligers kwamen er veel andere taken (aanvragen regelingen, andere trainingsmogelijkheden regelen en veel meer). Juist omdat de sport in Nederland niet zonder vrijwilligers kan willen we ze op het komend sportgala extra in het zonnetje zetten.

Hier kun je per vereniging 5 vrijwilligers aandragen die tijdens het Sportgala een vrijwilligersspeldje ontvangt als waardering voor hun werk voor de sport. nomineren via deze link.

bottom of page