top of page

AANMELDEN

 

 

Na een aantal jaren afwezigheid is het weer tijd voor het 40STE ROERMONDSE SPORTGALA!

Tijdens het Sportgala worden zoals gebruikelijk ALLE SPORTKAMPIOENEN van de gemeente Roermond van het afgelopen sportseizoen GEHULDIGD. Omdat het laatste Sportgala is gehouden in januari 2019 kunnen sportverenigingen iedereen opgeven die vanaf januari 2019 kampioen is geworden.

 

Naast alle kampioenen leggen wij een bijzonder accent op onze VRIJWILLIGERS. Voor de clubs een uitzonderlijk moment om uw “SUPER”- EN “TOP”-VRIJWILLIGERS in het zonnetje te zetten.

 

Motto: Zonder vrijwilligers geen kampioenen!

Per vereniging kunnen 10 SUPERVRIJWILLIGERS worden aangemeld voor een onderscheiding met ons exclusieve VRIJWILLIGERSSPELDJE. Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst de nieuwe categorie, namelijk de TOPVRIJWILLIGER (voorheen zilveren speld). Topvrijwilligers zijn mensen die er echt bovenuit springen, deze kunt u als bestuurder aandragen. Het comité Sportgala beslist naar welke vrijwilliger(s) deze prijs gaat.

Door de verbouwing van Theater de Oranjerie wijken wij dit jaar uit naar ROYAL THEATER. Een mooie en intiemere locatie dan de zaal van theater van de Oranjerie. Daarom kunnen van uw vereniging de NEDERLANDS KAMPIOENEN OF HOGER (Europees, Wereld), MAXIMAAL 3 VRIJWILLIGERS ÉN EEN AFVAARDIGING VAN HET BESTUUR VAN MAXIMAAL 3 PERSONEN EEN GRATIS TOEGANGSKAART BESTELLEN. De medailles van uw kampioenen kunt u als bestuurslid ophalen, meenemen naar uw vereniging en vervolgens uitdelen aan de kampioenen.

Uiteraard zorgen wij ook deze editie voor een AANTREKKELIJK PROGRAMMA, met naast de uitreiking en de huldigingen ook optredens van diverse artiesten.

Kortom, meld uw kampioenen én vrijwilligers snel aan via onderstaande aanmeldlinks en we zetten ze in het zonnetje op 11 mei in het Royal Theater.

 

DATUM: donderdag 11 mei 2023
LOCATIE: Royal Theater, Hamstraat 7A, Roermond
TIJDSTIP: 19.00 uur

HIERONDER KUNT U KAMPIOENEN EN VRIJWILLIGERS AANMELDEN.

LET OP vul ook het TOTAALFORMULIER (helemaal onderaan) in om het juiste aantal medailles en toegangskaarten te bestellen.

Kampioenen tot 12 jaar individueel
Kampioenen tot 12 jaar team

Kampioenen 12 – 14 jaar individueel
Kampioenen 12 – 14  jaar team

 

Kampioenen 15 – 17 jaar individueel
Kampioenen 15 – 17 jaar team

 

Kampioenen 18 jaar en ouder individueel
Kampioenen 18 jaar en ouder team

Gemeentelijke prijs: Sporttrofee individueel

Gemeentelijke prijs: Sporttrofee team

Gemeentelijke prijs: Bijzondere waardering

Aanmoedigingsprijs

Supervrijwilligers

Topvrijwilligers

 

Totaaloverzicht, aantal medailles en toegangskaarten

bottom of page