AANMELDEN

Op donderdagavond 9 januari 2020 wordt in Theaterhotel de Oranjerie alweer het 39ste Sportgala van 2019 georganiseerd.

 

Net als voorgaande jaren vragen wij jullie de kampioenen binnen je vereniging, over de periode 1 oktober 2018 t/m 28 november 2019, op te geven voor het Sportgala. Je kunt ook leden nomineren die eventueel in aanmerking komen voor de ‘Zilveren Speld’, de ‘Bijzondere waardering’ en/of de ‘Aanmoedigingsprijs’. Behalve het uitreiken van de diverse waarderingen zijn er die avond natuurlijk ook weer leuke optredens. 

 

Het aanmelden gaat dit jaar makkelijker, namelijk digitaal. Hieronder staan de aanmeldlinks per categorie.

 

 

 Aanmelding aanmoedigingsprijs 

De aanmoedigingsprijs kan worden uitgereikt aan die jonge sport(st)er c.q. sportploeg die veelbelovend is maar nog niet de "top" heeft bereikt. Klik hier om iemand aan te melden.

 

 Aanmelding zilveren speld 

De "zilveren speld" wordt uitgereikt aan diegenen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de sport in de gemeente Roermond. Het betreft vooral mensen die op de achtergrond werkzaam zijn. De genomineerde dient wel lid te zijn van een Roermondse sportvereniging. Klik hier om iemand aan te melden voor de zilveren speld.

 

 

 Aanmelding bijzondere waardering 

 

De Bijzondere Waardering is een onderscheiding voor individuele personen of teams die in geval van een uitzonderlijke sportprestatie door het college van Burgemeester en Wethouders kan worden toegekend. LET OP: bij het aanvragen van een toekenning van de Bijzondere Waardering dient het aanvraagformulier voor de sporttrofee voor de betreffende sport(st)er of team ingevuld te worden bijgevoegd. Klik hier om iemand aan te melden voor de bijzondere waardering.

 

 

 Aanmelding sporttrofee team en individueel 

 

De Sporttrofee is een hoge onderscheiding die door het college van Burgemeester en Wethouders kan worden uitgereikt aan een sport(st)er/ team uit Roermond die de sporttitel Nederlands Kampioen heeft behaald. De toekenning van de sporttrofee is afhankelijk of deze sport(st)er/ team voldoet aan een aantal nadere criteria. Niet iedere “Nederlandse Kampioen” komt voor de Sporttrofee in aanmerking. Doorloop het hele aanmeldformulier! Klik om iemand aan te melden voor de sporttrofee: aanmelden team of aanmelden individu.

 

 

 Aanmeldingen kampioenen per leeftijdscategorie (individu of team) 

 

Heb je meerdere kampioenen in een leeftijdscategorie, vul dan meerdere keren het formulier in (open de link steeds opnieuw na verzenden).

 

Tot 12 jaar individueel

Tot 12 jaar team

 

12 tot en met 14 jaar individueel

12 tot en met 14 jaar team

 

15 tot en met 17 jaar individueel

15 tot en met 17 jaar team

 

Senioren vanaf 18 jaar individueel

Senioren vanaf 18 jaar team

 

 

 Bestellen toegangskaarten en medailles 

Klik op deze link om het aantal toegangskaarten voor het Sportgala te bestellen (ook voor familieleden en bestuursleden). Hier geef je ook aan hoeveel medailles jouw vereniging heeft verdiend. Heeft je vereniging dit jaar géén kampioenen of genomineerden en wil je er toch bij zijn, vul dan alleen het formulier in en vraag je toegangskaarten aan.

 

 

 Sportclub van het jaar 

Naast het huldigen van kampioenen wordt dit jaar voor de tweede keer de “Sportclub van het jaar” benoemd. Hiervoor kun je een sportvereniging tot 1 december nomineren via deze link. In de nominatie moet je benoemen waarom jij vindt dat deze vereniging dit jaar excellent is (bv: vanwege een sportieve prestatie, energiebewust bezig zijn, het organiseren van een bepaald evenement, een unieke ledenwerfactie, het starten van vernieuwend aanbod etc. etc.).

Het comité Sportgala kiest een aantal genomineerden waar vervolgens op gestemd kan worden. De sportvereniging met de meeste stemmen mag zich een jaar lang “Sportclub van het jaar” noemen en krijgt een mooi aandenken uitgereikt. De uitreiking vindt plaats tijdens het Sportgala op 9 januari 2020.

 

Uiterste aanmelddatum Sportgala: Zorg dat wij de aanmeldingen uiterlijk 1 december 2019 hebben ontvangen!